Unitat
de psicogeriatria


Unitat de psicogeriatria

Servei d’acolliment residencial de caràcter permanent per a persones grans amb un grau d’autonomia suficient per realitzar, si no totes, la majoria de les activitats bàsiques de la vida diària. Disposa d'habitacions amb bany i balco propis. Sala polivalent, patis i exteriors verds, animals i una cuineta per què els mateixos residents puguin cuinar quan els vingi de gust.
L’estructura física de la Unitat de Psicogeriatria està pensada com a unitat de convivència per a persones amb situació de demència. Ens ofereix un ambient clar, familiar i tranquil. Consta d’una saleta d’estar amb espai per a la realització d’activitats, una cuineta, un menjador ampli, lavabos adaptats, un office i sortida exterior. Els accessos a la unitat disposen de porta amb codi d’obertura de seguretat.

L’objectiu principal que es pretén a la Unitat és, poder oferir una atenció més acurada i personalitzada als residents i a les seves famílies, i a la vegada millorar el clima de convivència de la resta de residents.

 
Contacte amb nosaltres

Més informació a

Creueta, 51
08270 Navarcles
+34 93 831 00 37