Relació de col·laboracions aprovades pel Patronat durant l’any 2018

Aprovades reunió 13 de desembre:
- Col·laborar amb l'entitat GrupArt de Navarcles, per sufragar les despeses originades per l’edició dels catàlegs de l’exposició de l’Aida Mauri que portaran a terme al local del Coro de Navarcles.

- Col·laborar amb la Biblioteca Sant Valentí de Navarcles, en la compra de taules, cadires i mobles audiovisuals, destinats a la sala infantil de la Biblioteca de Navarcles.Aprovades reunió 26 de juliol:
- Patrocinar el segon premi del 15è. Concurs de Fotografia de Navarcles, organitzat per GrupArt.

- Organitzar la catorzena convocatòria de beques per a postgraus i màsters de la nostra Fundació, segons les bases que s’han aprovat en la reunió d’avui. Es concediran beques per import global de +/- 10.000 euros.

- Col·laborar amb l’Associació El Rebot de Navarcles, en els actes que organitzen el proper dia 10 de setembre, segons l’escrit que ens han presentat.

- Col·laborar amb l’AMPA de l’Institut de Navarcles, en l’adquisició d’uns nous ordinadors per l’aula d’informàtica del centre, segons el projecte que ens han presentat.

- Col·laboració amb les Germanes Dominiques de l’Anunciata, per sufragar les despeses del projecte presentat per dur a terme a la seva missió de Yaoundé al Camerun, segons ens expliquen en el seu escrit..

- Col·laborar amb l’AMPA de l’escola bressol El Tinet de Navarcles, en l’adquisició d’un laberint de Pikler i d’un cub Pikler, segons el projecte que ens han presentat.

- Col·laborar amb el projecte solidari d’un grup de gent de Navarcles, anomenat “Projecte Haronne” que consistirà en portar 700 ulleres i material escolar al poble de Haronne al Sàhara, segons ens expliquen els seus promotors, les empreses Lleuredosmil i Optikaura de Navarcles.


Aprovades reunió 18 de juny:
- Col·laborar amb l'entitat Associació NavarclesFesta, per ajudar a sufragar les despeses del espectacle infantil que organitzaran en el marc de la festa major del barri de Sant Bartomeu, els dies 16 i 17 de juny, segons documentació que ens han fet arribar.

- Col·laborar amb l'entitat Associació de Gent Gran de Navarcles, per sufragar les despeses de la representació especial de teatre “VEINS” i per les despeses de les tres xerrades a càrrec d’un fisioterapeuta, sobre prevenció de caigudes. Tot d’acord a l’escrit que ens han fet arribar.

11.- Patrocinar les següents actuacions, dins del marc de la Festa Major Infantil de Navarcles:
- Xip-Xap Que peti la plaça
- Companyia De Parranda
- Circ “Rodolfo i Rita”


Aprovades reunió 7 de maig:
- Col·laborar amb l'entitat Associació Live Music, per ajudar a sufragar les despeses del mini Live Music pels petits del poble el proper dies 4 i 5 d’agost, que tindrà lloc a la Font Nova de Navarcles, segons documentació que ens han fet arribar.

- Col·laborar amb l’Agrupació de Cantaires de Navarcles, en les despeses originades pels dos concerts, gratuïts, que fan l’Agrupació, al llarg de l’any 2018, coincidint en les caramelles i durant les festes de Nadal.


Aprovades reunió 26 de març:
- Col·laboració amb l’entitat del Festival Internacional de Cinema Solidari de Navarcles “CLAM”, per ajudar a sufragar les despeses del festival que tindrà lloc el proper mes de maig de 2018 al teatre-auditori de Navarcles.

5.- Fer-nos socis amb una quota anual pel 2018, de les següents ONG amb representació a Navarcles:
- L’Arc de la Solidaritat, Matres Mundi, Metges del Món, Càritas Navarcles, ARANS.

- Col·laborar en el projecte de la Fundació Althaia, en la construcció de les noves instal·lacions d’atenció oncològica de l’hospital de dia de Manresa, segons la documentació que ens han enviat. La nostra col·laboració consistirà en l’adquisició de 2 lliteres pels nous box.


Aprovades reunió 13 de febrer:
- Patrocinar el 14è concurs de Poesia, Contes i Dibuix, organitzat pels Amics de l’Aplec Sant Jordi i l’Ajuntament de Navarcles, que es celebrarà el proper mes d’abril. Hi haurà un total de 15 premis de 60 euros cada un, repartits en 3 grups (infantil, juvenil, adults) per cada una de les activitats (poesia, dibuix i comtes)., a més a més de les despeses que s’originen en el concurs.

- Patrocinar el projecte d’investigació titulat “Disseny d’un mòdul experimental per a l’estudi del comportament de les plantes a Mart”, que ens han presentat el Joan Marc Navarro i el Marc Marcet, d’acord amb la documentació que ens han fet arribar.


Aprovades reunió dia 19 desembre 2017:
- Patrocinar un concert del Cor Lerània, a l’església de Sant Benet, amb motiu de la festa major de Sant Valentí.