Relació de col·laboracions aprovades pel Patronat durant l’any 2023.

 

 1.- Patrocinar el cost d’un concert del Cor Lerània, a l’església del Monestir de Sant Benet, amb motiu de la festivitat de Sant Benet.

 2.- Col·laborar amb l’AMPA del SES de Navarcles, en la compra d’un calaix amb sorra, dotat de tecnologia virtual i un projector, segons l’escrit que ens han presentat. El dia 26 de juny, es va aprovar per el Patronat, canviar la justificació a proposta de l’AMPA, segons documentació que ens han fet arribar.

3.- Col·laborar amb l'entitat Associació Live Music, per ajudar a sufragar les despeses del Festival Live Music pel jovent del poble que es farà el proper mes d’agost, i que tindrà lloc a la Font Nova de Navarcles, segons documentació que ens han fet arribar. 

4.- Col·laborar amb les activitats de caire social de Càritas, segons la sol·licitud que ens han fet arribar. 

5.- Fer-nos socis amb una quota anual pel 2022 de les següents ONG amb representació a Navarcles:  L’Arc de la Solidaritat, Matres Mundi,  Metges del Món, Càritas Navarcles, ARANS. 

6.- Organitzar el 24è concurs de pintura ràpida, memorial Ramon Miró, que tindrà lloc el proper dia 9 de setembre. Ibada hi aportarà l’import del primer premi, tercer, cinquè, sisè i el premi al millor pintor local. 

7.- Signar un conveni de col·laboració amb la Fundació Impulsa, per becar 2 joves de Navarcles, dins el projecte del finançament de les beques Impulsa dels joves del municipi que han resultat seleccionats pel curs acadèmic 2023-2024. 

8.- Patrocinar el segon premi del 19è. Concurs de Fotografia de Navarcles, organitzat per  GrupArt. 

9.- Organitzar l’actuació del grup musical Orgue de Gats, dins dels actes de la festa de la residència de Navarcles, el proper diumenge dia 17 de setembre. 

10.- Patrocinar les següents actuacions, dins del marc de la Festa Major Infantil de Navarcles: 

.- Tumacat Music Xou, .- Pista que vinc, .- “Mice” Martini & Manzani, .- 2on i 3er premi concurs de música.   

11.- Col·laboració amb l’entitat del Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya “CLAM”, per ajudar a sufragar les despeses del festival que tindrà lloc el proper mes d’octubre de 2023 a Manresa, Sant Fruitós i al teatre-auditori de Navarcles, segons la documentació que ens han fet arribar.

 12.- Col·laborar amb l’Associació El Rebot de Navarcles, en els actes que organitzen el proper dia 10 de setembre, segons l’escrit que ens han presentat.

 13.- Patrocinar el concert “El Cafè de la Marina” a càrrec de la Coral Sant Esteve de Balsareny, el proper dia 19 de novembre a les 7 de la tarda.