Relació de col·laboracions aprovades pel Patronat durant l’any 2019

- Patrocinar un concert de l’Octet de la Camerata Eduard Toldrà amb instruments de corda i obres de Mendelssohn, a l’església de Sant Benet, amb motiu de la festa major de Sant Valentí.

- Patrocinar el 15è concurs de Poesia, Contes i Dibuix, organitzat pels Amics de l’Aplec Sant Jordi i l’Ajuntament de Navarcles, que es celebrarà el proper mes d’abril. Hi haurà un total de 15 premis de 60 euros cada un, repartits en 3 grups (infantil, juvenil, adults) per cada una de les activitats (poesia, dibuix i comtes), a més a més de les despeses que s’originen en el concurs.


- Col·laboració amb l’entitat del Festival Internacional de Cinema Solidari de Navarcles “CLAM”, per ajudar a sufragar les despeses del festival que tindrà lloc el proper mes de maig de 2019 al teatre-auditori de Navarcles.

- Fer-nos socis amb una quota anual pel 2019, de les següents ONG amb representació a Navarcles: L’Arc de la Solidaritat, Matres Mundi, Metges del Món, Càritas Navarcles, ARANS.

- Col·laborar amb l'entitat Plataforma Navarcles per la Pau i la Solidaritat, per sufragar les despeses de les xerrades periòdiques que porta a terme l'entitat, al llarg de l’any 2019.

- Col·laborar amb l’Agrupació de Cantaires de Navarcles, en les despeses originades pels concerts gratuïts, que fan l’Agrupació, al llarg de l’any 2019, segons relació que ens han fet arribar.

- Col·laborar amb el Club Futbol Navarcles en els actes del centenari del club, adreçats als equips infantils i juvenils de l’entitat.

- Col·laborar amb l'entitat Associació Live Music, per ajudar a sufragar les despeses del mini Live Music pels petits del poble el proper dies 3 i 4 d’agost, que tindrà lloc a la Font Nova de Navarcles, segons documentació que ens han fet arribar.

- Col·laborar amb l'entitat Associació NavarclesFesta, per ajudar a sufragar les despeses del espectacle infantil que organitzaran en el marc de la festa major del barri de Sant Bartomeu, els dies 19 i 20 de juliol, segons documentació que ens han fet arribar.


- Col·laborar amb l’Associació El Rebot de Navarcles, en els actes que organitzen el proper dia 10 de setembre, segons l’escrit que ens han presentat.

- Organitzar el 20è concurs de pintura ràpida, memorial Ramon Miró, que tindrà lloc el proper dia 7 de setembre. Ibada - Fesmana hi aportarà l’import del primer premi i el premi al millor pintor local.

- Patrocinar les següents actuacions, dins del marc de la Festa Major Infantil de Navarcles:
- Xaxipiruli amb Sals dels Mars
- Havaneres amb Blau Mediterrà
- Concert de Pop per xics


- Organitzar la quinzena convocatòria de beques per a postgraus i màsters de la nostra Fundació, segons les bases que s’han aprovat en la reunió d’avui. Es concediran beques per import global de +/- 10.000 euros.

- Patrocinar el segon premi del 16è. Concurs de Fotografia de Navarcles, organitzat per GrupArt.
- Col·laborar amb el projecte solidari d’un grup de gent de Navarcles, anomenat “Biblioteques al Sàhara” que consistirà en portar llibres per muntar una biblioteca i material escolar al poble de El Kenz al Sàhara, segons ens expliquen els seus promotors.

- Col·laborar amb l’Associació Gent Gran de Navarcles, en les despeses de l’edició d’un llibre, amb motiu del 40è aniversari de l’entitat, segons l’escrit que ens han presentat.