Relació de col·laboracions aprovades pel Patronat durant l’any 2022

 

1.- Col·laborar amb l’Associació de Geganters i grallers de Navarcles, en els actes de celebració del seu 40è aniversari, segons el projecte que ens han presentat. La nostra entitat patrocinarà l’exposició de plafons gegants de Navarcles.

2.- Col·laborar amb l'entitat Associació Live Music, per ajudar a sufragar les despeses del Festival Live Music pel jovent del poble que es farà el proper mes d’agost, i que tindrà lloc a la Font Nova de Navarcles, segons documentació que ens han fet arribar.

3.-Col·laborar amb l’AMPA de l’Escola Catalunya, en el projecte de transformar totes les aules de l’escola on hi hagi un grup classe assignat en tutoria, segons la documentació que ens han presentat.

4.- Col·laborar amb les activitats de caire social de Càritas, segons la sol·licitud que ens han fet arribar.

5.- Patrocinar el 50% del cost d’un concert del Cor Lerània, a l’església del Monestir de Sant Benet, amb motiu de la festivitat de Sant Benet.

6.- Col·laboració amb l’entitat del Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya “CLAM”, per ajudar a sufragar les despeses del festival que tindrà lloc el proper mes de setembre de 2022 a Manresa, Sant Fruitós i al teatre-auditori de Navarcles, segons la documentació que ens han fet arribar. 

7.- Fer-nos socis amb una quota anual pel 2022 de les següents ONG amb representació a Navarcles:  L’Arc de la Solidaritat, Matres Mundi,  Metges del Món, Càritas Navarcles, ARANS.

8.- Patrocinar les següents actuacions, dins del marc de la Festa Major Infantil de Navarcles:

.- Trastos Bands

.- Disco Pinky

.- Jordi Tonietti

.- 2on i 3er premi concurs de música

9.- Organitzar el 23è concurs de pintura ràpida, memorial Ramon Miró, que tindrà lloc el proper dia 18 de setembre. Ibada hi aportarà l’import del primer premi, el sisè, el premi al millor pintor local i 2 accèssits als millors pintors joves .

10.- Signar un conveni de col·laboració amb la Fundació Impulsa, per becar 2 joves de Navarcles, dins el projecte del finançament de les beques Impulsa dels joves del municipi que han resultat seleccionats pel curs acadèmic 2022-2023.

11.- Patrocinar el segon premi del 18è. Concurs de Fotografia de Navarcles, organitzat per  GrupArt.

12.- Organitzar l’actuació del grup musical l’Orgue de Gats, dins dels actes de la festa de la residència de Navarcles, el proper diumenge dia 19 de setembre.

13.- Col·laborar amb l’Associació El Rebot de Navarcles, en els actes que organitzen el proper dia 10 de setembre, segons l’escrit que ens han presentat.

14.- Col·laborar amb l’AMPA del SES de Navarcles, en la compra de 32 guixetes per els alumnes del centre, segons l’escrit que ens han presentat.