Relació de col·laboracions aprovades pel Patronat durant l’any 2021


1.- Col·laborar amb l’AMPA de l’Escola Catalunya, en el projecte plurianual 2020-2021, del servei d’educadors vetlladors, segons la documentació que ens han presentat, per import global de l’exercici del 2021 de 16.557,30.

2.- Col·laboració amb l’entitat del Festival Internacional de Cinema Solidari de Navarcles “CLAM”, per ajudar a sufragar les despeses del festival que tindrà lloc el proper mes de maig de 2021 al teatre-auditori de Navarcles.

3.- Fer-nos socis amb una quota anual pel 2021 de les següents ONG amb representació a Navarcles: L’Arc de la Solidaritat, Matres Mundi, Metges del Món, Càritas Navarcles, ARANS.

4.- Patrocinar les següents actuacions, dins del marc de la Festa Major Infantil de Navarcles:

.- Xip Xap
.- Danses Esbojarrades
.- De Parranda

5.- Patrocinar el segon premi del 17è. Concurs de Fotografia de Navarcles, organitzat per GrupArt.

6.- Organitzar el 22è concurs de pintura ràpida, memorial Ramon Miró, que tindrà lloc el proper dia 18 de setembre. Ibada hi aportarà l’import del primer premi, el sisè i el premi al millor pintor local.

7.- Col·laborar amb l’AMPA de l’Escola Bressol, en el la segona fase d’un projecte que consisteix en l'adquisició de material de psicomotricitat, d’acord amb la documentació que ens han fet arribar.

8.- Organitzar l’actuació del grup musical l’Orgue de Gats, dins dels actes de la festa de la residència de Navarcles, el proper diumenge dia 19 de setembre.

9.- Signar un conveni de col·laboració amb la Fundació Impulsa, per becar 4 joves de Navarcles, dins el projecte del finançament de les beques Impulsa dels joves del municipi que resultin seleccionats pel curs acadèmic 2022-2023.