Habitatges amb serveis

Habitatges amb serveis

Els habitatges tutelats de La Fundació IBADA es componen d’un conjunt d’allotjaments amb serveis comuns, que ofereixen un servei alternatiu a persones grans que disposen d’autonomia personal. Aquests estan dissenyats, per cobrir i facilitar les necessitats residencials de les persones grans. L’objectiu principal és generar un lloc per a les persones grans actives, “un lloc on viure” amb independència, seguretat, llibertat de moviment i confort, en un equipament arquitectònic pensat per a elles, que afavoreix un espai de convivència, on relacionar-se, on fer noves amistats i on gaudir d’una vida comunitària plena.

Són uns habitatges en regim de lloguer d’una mitjana de 45m2. Cal destacar com a característiques més significatives; tots els pisos disposen d’un traster, balcó i alguns de terrassa, els banys amb dutxes planes, sol discontinu, paviment no lliscant, portes d’amplada mínima de 80cm., portes amb manetes que en faciliten l’obertura, endolls accessibles, videoporter.

Dins de les prestacions que contempla el lloguer de l’habitatge hi trobem, 2 ascensors, una sala d’actes, biblioteca, sala de premsa, wifi, gimnàs, videovigilància, zona enjardinada, terrasses a la primera planta i al terrat de l’edifici d’ús comunitari.

L’equipament oferirà neteja general dels espais comuns i supervisió mensual dels habitatges, atenció social per gestió d’ajuts, gestió d’agendes mèdiques, i gestió per la contractació de serveis complementaris. Els serveis complementaris s’ofereixen des del Servei d’Atenció a Domicili .