Cuina per Sorpresa, el programa de televisió de la Fundació IBADA, finalitza la seva emissió amb dos capítols que van ser rodats abans de la crisi de la COVID-19. Són el 14è i el 15è episodi i es van poder gravar amb la col·laboració de dues residents de Castellgalí, dos estudiants d’hostaleria de la Joviat i la cuinera del restaurant La Forca de Castellgalí.
El 14è capítol és el corresponent al restaurant la Forca, on ens van ensenyar a preparar un bacallà al forn. Un dels millors moments és a l’inici del programa, on la xef i la resident de Castellgalí van descobrir que compartien nom: Amèlia. Una casualitat que va ajudar a fer que la situació fos molt còmode i amigable.
Al 15è capítol, la Lluïsa resident de Castellgalí va explicar-los als estudiants que ella, amb l’ajuda de la seva família, va crear un llibre de receptes i que un exemplar es troba a la biblioteca. L’Andrea, estudiant de la Joviat d’hostaleria, va explicar-li que ella havia decidit fer cuina gràcies al fet que a casa seva també tenia una gran cuinera, la seva àvia.
Per acabar aquest projecte vam demanar a un dels cuiners, que va participar a un dels programes inicials, que ens digués què li havia semblat aquesta experiència: AGUSTÍ PASTISSER. “Va ser una bona experiència, divertida, enriquidora i crec que convenen més iniciatives com aquestes per poder tornar a la societat el que ens dóna. Concretament, al meu capítol, vaig pensar a fer una recepta que fos fàcil i que es pogués cuinar a casa. Realment, el dia d’avui, encara no sé qui era l’ajudant de qui. Em va fer molta il·lusió cuinar amb una persona que fa molts anys que conec, i vaig poder comprovar que amb tot aquests anys no ha canviat gens.”
L’equip del programa vol agrair a totes les famílies, residents, voluntaris, treballadors i professionals de l’hostaleria, així com als espònsors: Plats i Olles, Qui@rt vidre Navarcles i Vins Artium, la seva bona predisposició i temps. Sense tots ells no hauria estat un èxit! Gràcies a tots per la col·laboració. Finalment, caldrà esperar a la resolució final dels Premis Zapping, on aquest programa ha estat seleccionat com un dels millors programes de televisió local de Catalunya, segons l’Asocicació de consumidors audiovisuals.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.