“Cuina per Sorpresa”, el programa gastronòmic de la Fundació Ibada i Canal Taronja, ha estat escollit per l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya com un dels tres finalistes de l’edició 2020 dels Premis Zapping en la categoria de mitjans de comunicació local.
El format televisiu, creat pel navarclí David Villarreal, s’està emetent pel Canal Taronja des del setembre de 2019. L’objectiu del programa és crear un vincle entre les persones grans i la cuina. Una activitat a partir de la qual les persones han pogut reviure records i experiències i a la vegada els ha permès aprendre coses noves relacionades amb la cuina i els aliments.
“La idea no és el fet d’anar a aprendre a cuinar, sinó de poder compartir, de poder unir unes persones”, diu Maria Bosch, directora general de la fundació Ibada.
Ja s’han emès 13 capítols i se n’estan coent 6 més. Entre els restaurants més destacats hi ha: el restaurant l’Ó, de Món Sant Benet o el restaurant Aligué, així com els restaurants de Navarcles, Talamanca, Mura, alguns de Manresa i de Castellgalí.
Podeu veure totes les receptes de cuina aquí:
https://bit.ly/2VQVrgc
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.