L’escudella de nadal, amb carn d’olla o sense, és un plat tradicional de l’època nadalenca. En Jordi Llobet, xef del restaurant l’Ó (una estrella Michelin), ens explica com preparar una deliciosa escudella de nadal al setè capítol de Cuina per Sorpresa. Una recepta de cuina que es pot fer a casa, d’una forma moderna i boníssima.
Ingredients per a l’escudella de nadal:
· Galets de Nadal
· Carns (gallina, porc, vedella)
· Ossos de pernil
· Verdures (porro, api, col, cebes, pastanaga i patates)
· Cigrons bullits
· Carn picada
· Pa i farina
· Ous
· Llet
Tot el procediment el trobareu al programa de Cuina per Sorpresa, el qual us deixem el link a continuació perquè el pugueu veure.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.