Aquest dimecres, el capítol estarà protagonitzat pel Carles i pel Lluís, cuiner del restaurant Can Patoi. El capítol es repetirà durant dues setmanes, els dimecres a les 21h a Canal Taronja.
En Lluís cuinarà rigatoni a la carbonara. Una pasta italiana amb la recepta original de la salsa carbonara.
A més a més, hi haurà la visita de diferents convidats especials. Un fet inèdit que no havia succeït en cap altre programa.
Cuina per sorpresa és el programa de televisió de la Fundació Ibada i Canal Taronja. Un programa on es convida un/a cuiner/a professional que prepara algun plat amb una persona gran de la residència. El cuiner/a li explica la recepta i el resident/a l’ajuda a fer-la. Un cop fet el plat, la persona gran comparteix el plat amb amistats o familiars que venen per sorpresa a veure-la.
No us perdeu cap capítol. Estan tots disponibles a Youtube. Aquí el link de l’anterior capítol, amb la Yolanda de Les Voltes de Talamanca:
https://www.youtube.com/watch?v=_MiEdIQr3Vk
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.