Aquest dimecres, el capítol estarà protagonitzat per la Pepita Molas i pel Jordi Perich, cuiner del restaurant Cal Carter. El capítol es repetirà durant dues setmanes, els dimecres a les 21h a Canal Taronja.
En Jordi Perich ens porta una recepeta seva: timbal de patata, amb botifarra negra i gamba fresca. Una recepta que barreja aliments del territori central, amb aliments del mediterràni.
Cuina per sorpresa és el programa de televisió de la Fundació Ibada i Canal Taronja. Un programa on es convida un/a cuiner/a professional que prepara algun plat amb una persona gran de la residència. El cuiner/a li explica la recepta i el resident/a l’ajuda a fer-la. Un cop fet el plat, la persona gran comparteix el plat amb amistats o familiars que venen per sorpresa a veure-la.
No us perdeu cap capítol. Estan tots disponibles a Youtube. Aquí el link de l’anterior capítol, amb l’Agustí Benito de la pastisseria Agustí:
https://www.youtube.com/watch?v=7VeHyLxeI4c&list=PLnOd8adPYZ7i10IpoR3cJNslB_xDNu3wq
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.