IBADA Residència d'avis al Bages - Navarcles - Castellgalí

Informació 93 831 00 37

ACTIVITATS

Anterior Següent
Navarcles

Divendres, 30 de juny de 2017

LES FUNDACIONS IBADA I FESMANA ES FUSIONEN

Les fundacions amb seu a Navarcles, Institució Benèfica Amics dels Avis (Ibada), i Fundació Escola Santa Maria (Fesmana), han decidit unir esforços i treballar conjuntament en temàtiques d’atenció a la gent gran, educació i cultura. Els presidents d’ambdós patronats, Josep Corrons – de Ibada – i Jacint Soldevila – de Fesmana –, han formalitzat la fusió, per absorció, amb la signatura dels nous estatuts. La nova fundació es continuarà anomenant Ibada.

La nova fundació neix a partir del projecte dels futurs pisos tutelats, un projecte que ambdues entitats compartien i que a partir d’ara serà la nova fundació la que els gestioni. La nova fundació serà fidel a les filosofies que la precedien, d’aquesta forma, donarà suport a les activitats de caràcter social, assistencial o benèfic, i de forma especial l’ajuda i protecció de les persones grans, i les iniciatives de caire educatiu, cultural i de millora al medi ambient, al municipi de Navarcles.

De la fusió també en neix un nou patronat, amb 11 membres, presidit per Josep Corrons i que està format per les següents persones: el Rector de la Parròquia de Navarcles, l’Alcalde del municipi i un regidor escollit pel Ple municipal, una representant de la Comunitat de les Germanes Dominiques, la Directora general de la Fundació, el President i el Secretari de l’Associació “Amics dels Avis”, un representant de Caritas Navarcles, un representant de les AMPA de les escoles del municipi i dues persones proposades pel President del Patronat, i aprovades pel Patronat.