Informació 93 831 00 37ACTUALITAT

Navarcles Dimarts, 31 de desembre de 2013

CAP D'ANY

El dia 31, van venir el grup de música ARRELS MÚSIC, i vam guadir d'una estona de música i ball. A les 12 del migdia , vam fer les campanades amb els 12 grans de raïm. Bon Any Nou

Castellgalí Dimarts, 31 de desembre de 2013

Revetlla de Cap d'any - Coco - Loco

Per tal de finalitzar el 2013 com cal, vam gaudir de l'actuació musical de l'agrupació Coco -Loco. A part, van fer una petita representació teatral i també vam comptar amb el violinista Maurici.

Navarcles Dilluns, 30 de desembre de 2013

IBADA SHOW

Un any més els treballadors d'Ibada s'han preparat una gran actuació per fer divertir als residents i els seus familiars i com no per passar-ho bé ells.
Aixó no necessita presentacions, ja què é...

Castellgalí Dilluns, 30 de desembre de 2013

Viatges des de la butaca - Madagascar

Vam gaudir de l'explicació sobre les singularitats d'un país com Madagascar. Aquestes van ser explicades per la Sra. Mireia Barcons.

Castellgalí Dilluns, 30 de desembre de 2013

Concert de guitarres - Grup de guitarres de Navarcles

Els integrants del grup de guitarres de Navarcles, ens van amenitzar la tarda amb les seves músiques i cants. Als residents els va agradar molt la música en directe i l'energia que transmetien.

Navarcles Dissabte, 28 de desembre de 2013

Concert Coral Veus de Castellnou

Aquest any ens ha acompanyat un grup nou, el qual no haviem sentit mai. cal dir que ens van fer un gran concert, ens van agradar molt i esperem que tornin ben aviat.
Les Veus de Castellnou ens van fer disfrutar de la tarda del dia dels Sants i...

Navarcles Dissabte, 28 de desembre de 2013

Sants Innocents

Un any més des de la residència em preparat una petita inocentada per a tots els nostres residents. Cal dir que cada any ens les preparem millor.
Es va convocar una reunió d'ultima hora per informar dels proxims esdeveniments que hi hauria ...

Navarcles Divendres, 27 de desembre de 2013

Concert de Guitarres

El grup de guitarres de Navarcles ens ha vingut a visitar, cada any per aquestes dates venen a cantar-nos i tocar-nos unes quantes Nadales i així animar les festes, cal dir que cada any aconsegueixen animar-nos i que gaudim d'una tarda musical.

Castellgalí Divendres, 27 de desembre de 2013

Espectacle de Màgia LES DUES CARES, a càrrec de Set de Màgia

El passat divendres vam gaudir de l'espectacle de màgia de la companyia Set de màgia. Un espectacle molt entretingut i que ens va fer riure de valent.
Fins la propera!

Castellgalí Divendres, 27 de desembre de 2013

Taller d'espelmes

Vam fer un taller d'espelmes per acabar de guarnir el centre. Per ser la primera vegada que els vam fer, ens van quedar molt bé!